Ylli nënshkruan edhe me dy lojtarë tjerë të huaj, ja si luajnë ata [video]

Klubi basketbollistik Ylli ka nënshkruar edhe me dy lojtarë të huaj.

Amerikani Kenny Demouchet që do të veshë fanellën e Yllit dhe luan në pozitën 3, ndërsa i gjatë është 198cm.

Ndërsa lojtari tjetër është, Ergin Grosha. Ai është qendër, i gjatë 212 cm.

05:00 mints. 95/83 10/9 🙂 #traning #goodday #work #newseason #shooting #shoot #shoottime #shootaround

A video posted by Ergin Grosha (@ergingrosha) on