“Xhavit Syla” përsëri e vërshuar, i shkon për hiq vetëlavdërimi i djeshëm Komunës [foto/video]

Rruga “Xhavit Syla” dje vetëm ka bërë që Komuna e Suharekës të mashtrohet nga një shi i lehtë dhe të mendojë se nuk do të ketë vërshime më. Por, sot realiteti është ndryshe.

Një shi më i gjatë ka vërshuar rrugën, duke e bërë vështirë të kalueshme, sikur gjithë këto vite të pasluftës.

Dje Komuna e Suharekës në një postim në llogarinë e saj në Facebook këtë e ka treguar si sukses, por sot ky vërshim ndoshta edhe i ka bërë të ndihen në siklet.

14996995_10154727187159184_1665209848_n

15034020_10154727188254184_1009822793_o

15032389_10208875071568219_35416754_n