Shihni çfarë gjendje ka rruga që lidh qendrat e Samadraxhës e Studenqanit [foto]

Një rrugë që lidh qendrat e fshatrave Samadraxhë dhe Studenqan është në gjendje të mjerueshme.

Një lexues i TherandaPost ka ngritur këtë problem, duke thënë se kjo rrugë po ju sjellë shumë probleme.

14330848_331674637176256_1827184909_n