Protestë të Burgu i Prizrenit për rastin Dehari, nisje edhe nga Suhareka

Një javë pas vdekjes së Astrit Deharit në Burgun e Prizrenit, aty do të mblidhen aktivistë të VV-së dhe qytetarë për të protestuar.

Ata kërkojnë përgjegjësi, pasi askush nuk ka dhënë përgjegjësi prej një javësh.

Nisja nga Suhareka do të bëhet në ora 14:00 nga zyrat e Vetëvendosjes pranë “Çesmes së Qytetit”.