Po vazhdojnë punimet në fshatin Nishor

Në këtë kohë në fshatin Nishor, janë duke vazhduar punimet në ndërtimin e shkollës “Bajram Curri” si dhe në rregullimin e rrugës “Jemin Sinani”.
Këto janë vetëm disa nga projektet, që janë duke u zhvilluar e që si synim kanë përmirësimin e rrjetit shkollor dhe rrugorë, në të gjitha pjesët e Komunës së Suharekës.- Njofton Zyra për Informim në Komunën e Suharekës.

02