Parashikimi i motit për fundjavë në Suharekë

Gjatë dy ditëve të fundjavës, e shtunë dhe diel, mbi qytetin tonë do të mbretërojë mot i mirë.

Të shtunën temperaturat do të arrijnë deri në 24 gradë Celsius, kurse minimalet do të prekin 12 gradë Celsius.

Të dielën temperaturat maksimale do të jenë 22 gradë Celsius, kurse minimumi i tyre do të jetë 10 gradë Celsius. Të dielën me shumë gjasë do të ketë edhe reshje shiu.