Pamje fantastike nga Maqiteva

Maqiteva një nga fshatrat më malor të Suharekës ka qenë i zbukuruar nga natyra.

Retë kanë rënë nën nivelin e bjeshkëve dhe vet fshatit duke bërë që nga lart të shihet sikur nga parajsa.

15204228_10211395803279810_315972537_o