Nderohen dëshmorët me rastin e Festës së 28 Nëntorit

Përfaqësues nga strukturat komunale të Suharekës, subjekte politike dhe qytetarë të shumtë, sot nga ora 10:00 kanë bërë homazhe tek varrezat e dëshmorëve.

Kjo tashmë është tradicionale, ku çdo 28 Nëntor, me rastin e shumë festave kombëtare  bëhet vizitë tek Parku u Dëshmorëve, duke respektuar dhe nderuar vepren e tyre heroike./therandapost.com/