Muzeu po shkatërrohet [foto]

Muzeu i Qytetit, në të cilin janë investuar afro gjysmë milion euro ka filluar të shkatërrohet.

E gjithë hapësira rreth tij është kontaminuar dhe betoni i shtruar ka filluar të prishet ndjeshëm.

Bërllogu mbizotëron zonën, ndërsa ka mbetje të një klubi muzikor që ishte improvizuar gjatë verës.

Hapësirat të cilat është dashur të mbushen me ujë, janë mbushur me mbeturina dhe degë të këputura, bashkë me trupin, e disa prej pemëve të mbjella aty. Ato hapësira paraqesin rrezik për nxënësit e shkollës fillore pranë dhe fëmijët tjerë që zgjedhin si hapësirë për të lozur.

TherandaPost do të sjellë një seri shkrimesh për muzeun në ditët në vazhdim.

14360459_10208370355990645_1289132881_o 14303864_10208370356430656_804831570_o 14374613_10208370356950669_1593504323_o 14374565_10208370357070672_670945867_o 20160913_181941