Mihrije Suka zgjidhet Kryetare e Forumit të Gruas së AAK-së

Sot pas një procesi zgjedhor, me aklamacion u zgjodh kryetarja e re e Forumit të Gruas së AAK-së në Suharekë, Mihrije Suka.

Ajo u shpreh se do të jetë e përkushtuar dhe do të angazhohet më tutje ta avancojë rolin e gruas në këtë subjekt politik.

023

Bali Muharremaj dhe antarë të Kryesisë së AAK-së në nivel qendror e kanë përshëndetur këtë takim ku u zgjodh kryesia e re e Forumit të Gruas në AAK-në e Suharekës./therandapost.com/