Mërgimtari ndihmoi nxënësit në Samadrexhë

Mërgimtari Bekim Kotorri nga Samadrexha, i cili jeton ne Leipzig te Gjermanisë, pronar i  një restoranti atje, ka shprehë vullnetin   ti ndihmojë 18 nxënësme nga 50 €, të shkollës fillore “Dituria”.

Ai këtë e ka bërë këtë dje në shkollën e fshatit, ku ka gjetur falenderimin e mësuesve, stafit të shkollës dhe prindërve të nxënësve./thernadapost.com/