Lumi Toplluha që kalon në Samadrexhë, i ndotur me mbeturina

Lumi Toplluha që kalon nëpër fshatin Samadrexhë, është ndotur nga mbeturinat.

Banorët ankohen për kundërmim të kësaj pjese dhe kërkojnë nga organet kompetente që të pastrojnë lumin dhe të rregullojnë shtratin e tij.

Aty rrezikohet mjaft shumë shëndeti i banorëve që jetojnë përgjatë lumit  dhe fëmijëve që lëvizin rregullisht.

14247967_10206454613745653_692134833_o