Kushtrim Kuqi zgjedhet kryetar i Forumit Rinor të LDK-së në Suharekë

Në Kuvendin Zgjedhor të Forumit Rinor të LDK-së në Suharekë është zgjedhur kryetar Kushtrim Kuqi.

Gjithashtu është zgjedhur edhe kryesia e re dhe janë zgjedhur delegatët të cilët do të jenë në Kuvendin Zgjedhor.

12011334_10153060343380952_7042726136661622314_n