Komuna e Suharekës organizon debat me qytetarë për projektet e vitit 2017

Komuna e Suharekës, më 27.12.2016, ora 13:00 do të organizojë debat publik me qytetarë, për punën një (1) vjeqare të saj respektivisht të ekzekutivit për projektet e planifikuara për vitin 2017.

Në këtë debat qytetarët mund të parashtrojnë pyetje, të japin propozime dhe vërejtjet e tyre. /therandapost.com/