Kimete Bytyçi deputete në Parlamentin e Kosovës

Kimete Bytyqi tashmë është deputete në Parlamentin e Kosovës. Ajo ka dhënë betimin në hapje të seancës së sotme në Kuvendin e Kovovës, duke zëvendësuar ish-deputeten Alma Lama e cila ka marrë detyrën e re si Ambasadore e Republikës së Kosovës në Romë.
Kimete Bytyqi nga LDK, tashmë është deputetja e tretë e cila vjen nga Komuna e Suharekës, pas deputetëve Enver Hoxhaj i PDK-së dhe Bali Muharremaj i AAK-së./TherandaPost/