Ka vend në Suharekë që sot duket kështu [foto]

Në ditën e sotme (9 nëntor) nga një shi i rrëmbyeshëm shumë pjesë të qytetit janë vërshuar dhe janë bërë të pakalueshme.

Por, mund edhe të mos besoni se një pjesë e qytetit duket kështu. Është rruga “Endrit Kavaja”.

15033765_10154727149554184_501219370_n 14971927_10154727149774184_2105450441_n