Juniorët pingpongistë të Suharekës po shkëlqejnë

Klubi i ping-pongut Theranda është fokusuar në zhvillimin e këtij sporti te të rinjtë e komunës sonë.

Klubi momentalisht është duke zhvilluar gara dhe në nivel sinorësh, por megjithatë mburret me dy klubet e të rinjve të cilët zhvillojnë gara në ligën e juniorëve.

Momentalisht, Theranda 1 ka vazhduar sezonin vjeshtor me 6 fitore dhe asnjë humbje deri me tani në ligën e juniorëve.