“Gjethe Fiku” – libri i poezive fantastike të dashurisë nga shkrimtari suharekas

Një libër i mbushur i tëri me poezi dashurie, të shkruara dhe zgjedhura me shije nga shkrimtari suharekas, Isuf Hoxha.

Ky nuk është libri i parë që Hoxha ka botuar.

“Gjethe Fiku” nuk lëshohet në tema tjera, përpos asaj të dashurisë, të cilës shkrimtari i shkruan që shumë vite.

Isuf Hoxha, i njohur nga të gjithë si Cufa, është ndër shkrimtarët e vetëm që mban të gjallë jetën kulturore në Suharekë.

Libri ka një kopertinë shumë tërheqëse që bën lexuesin ta dojë edhe përpara se ta lexojë.

Librin mund ta bleni duke telefonuar në 044/405-961.

14316931_1190327204361165_909660553119930218_n
Shkrimtari Isuf Hoxha