Sot ka filluar “Festari” në Suharekë dhe aktivitetet nuk kanë shkuar të gjitha sipas planifikimit.

Një ligjëratë për trashëgimi kulturore ka dështuar dhe pjesëmarrësit janë paralajmëruar paraprakisht, për të vazhduar nesër në ora 12:00 dhe ditët tjera, që kulmohet të shtunën me aksion nga Forumi i Trashëgimisë dhe Arkeologjisë në Kastërc.

Një artist me famë ndërkombëtare në fushën e animacionit, Joan Zhoga, shqiptar i cili aktivitetin e zhvillon në Greqi, transmeton TherandaPost.

Ai është duke asistuar në punën e të rinjëve suharekas për të nxjerr një produkt. Ndër të rinjtë që janë duke punuar me një projekt shumë interesant që lidhet me traditat shqiptare është Flamur Hasani.

TherandaPsot do të sjellë intervista ekskluzive me artistë me famë botërore që qëndrojnë këto ditë në Suharekë.

14446118_10154627744208112_1701392475232788747_n 14470461_10154627744253112_6974680566301848129_n