Festari dhe gabimet gjuhësore vështirë të ndahen [foto]

Dilema të Këshilli Organizativ i “Festarit” është se fjala “traditë” shkruhet me “ë” ose pa të.

Në një poster të publikuar është shkruar pa “ë”, kurse disa orë më vonë dikujt iu është kujtuar dhe ka shtuar “ë”-në, por jo aq mirë sa mos të vërehet.

Hapësira mes shkronjave tjera dhe “ë”-së është më e madhe se mes shkronjave tjera që dëshmon se kjo shkronjë është shtuar më parë.

Në ndërkohë “Festari” është duke mbajtur takime për organizim, por deri tash asgjë nuk po dihet se çka do të bëhet.

14364881_10154547287139712_8745129873978247890_n 14369954_1440666819293672_9031119685948977031_n