Drejtori i ARDA-Jug Nderim Bytyçi ka takuar kryetarin Muharremaj

Drejtori i ARDA-së Jug ( Agjensioni për Zhvillim Rajonal ) Nderim Bytyçi dhe kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, kanë biseduar sot rreth bashkëpunimit të ARDA-së Jug ( Agjensioni për Zhvillim Rajonal ) dhe Komunës së Suharekës, me theks të veqante rreth grandeve për zhvillim në sektorin privat.- njofton Zyra për Informim në Komunën e Suharekës