“Drejtësi për Astritin” në Suharekë (foto)

Në Suharekë sot aktivistë të Vetëvendosjes dhe qytetarë tjerë kanë marrë pjesë në aksionin e grafiteve.

Grafiti është bërë me fytyrën e Astrit Deharit, aktivistit të Vetëvendosjes që vdiq më shumë se një javë më parë Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Grafiti është bërë në strukturën e betonit në ambientet e Muzeut të Qytetit.

15049653_1161836433864118_1135718044_n 15102106_1161836807197414_1339023431_o 15086799_1161836137197481_1961583281_n