“We don’t talk anymore”- coveri i radhës nga Jehona Lumi

Jehona Lumi sapo ka lansuar në treg coverin e saj të radhës.

Bëhet fjalë për këngën “We don’t talk anymore” të Charlie Puth dhe Selena Gomez.

Rinor Ukimeri është shoqëruesi i saj me kitarë.