Digjet stalla në Vraniq

Mbrëmë rreth orës 20:00  në fshatin Vraniq, është djegur një stallë me ushqim për kafshë. Falë intervenimit të zjarrëfikësve të Suharekës, kjo ka kaluar pa të lënduar duke shpëtuar edhe kafshët dhe objektet tjera përcjellse. Sipas informatave që ka siguruar TherandaPost nga zjarrëfikësit, rezulton që dëmi është vetëm material. /therandapost.com/