Bllaca po bëhet me infrastrukturë të rregulluar

Në fshatin Bllace po vazhdojnë investimet e qeverisë komunale, me një segment kanalizim në lagjen Bajraktari si dhe shtrimi i tri rrugëve me kubëza :
Rruga “Kadri Qollaku” , rruga”Riza Bllaca” si dhe rruga “Lagjia Fangu”- Njofton Zyra për Informim në Komunë e Suharekës

05