Arrestohet i dyshuari për zhdukjen Abedin Bytyqit

Më 6 tetor të këtij viti, rreth orës 13:00, raportohet të jetë zhdukur një person në Suharekë, Abedin Bytyqi.

Rastin e zhdukjes së tij e ka paraqitur në Polici më 7 tetor i biri i tij, duke thënë se prindi i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.

Ndërkaq, dje më datën 18.10.2016 pas një pune hetimore, Policia ka identifikuar dhe arrestuar të dyshuarin mashkull, shqiptar i Kosovës, pasi që për të njëjtin ekziston dyshimi i bazuar se e ka rrëmbyer viktimën.

“Lidhur me rastin është bastisur shtëpia e të dyshuarit me ç’rast është konfiskuar vetura e tij e cila dyshohet të jetë përdorur në rast si dhe dy telefona celularë”, njofton Policia e Kosovës.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.