6 C
Suharekë, Kosovë

Kronikë

Vdes i riu 14 vjeçar nga aksidenti në Bllacë

Dje rreth orës 14:50, është aksidentuar një makinë në lagjen Bajraktari në kryqëzimin e rrugës Malisheve Duhël, ku ka ardhur me pasoja tragjike duke...

Sport

Ky është 15-vjeçari nga Studençani që është ftuar në prova nga...

Talenti i futbollistit të ri Granit Jupaj nga Studençani nuk është lënë pa u vërejtur edhe nga ekipet e huaja. Jupaj, 15-vjeçar, i cili aktualisht...

Lajme

Më në fund prezentohen drejtorët

Kryetari i Komunës së Suharekës  Bali Muharremaj, sot pas dite ka emruar drejtorët që do të udhëheqin me drejtorit komunale. Megjithëse është pritur një...

Intervista

“Ngecjen  më të madhe e konsideroj në çdo sferë, mirëpo një prej ngecjeve më të mëdha është Arsimi. Ku janë punësuar militant, është përgjysmuar  norma e arsimtarëve, të cilët kanë punuar me vite të tëra dhe me përvojë mbi...